9.12.2016

PES SİSTEMİ KISA SÜREDE KAZANÇ SAĞLIYOR

Hangi yatırım alternatifini seçerseniz seçin PES, sistem içinde yer alan herkese farklı yatırım alanları ile yüksek kazanç sunuyor. İster şimdi, ister uzun vadede karınızı katlamanız için PES size k
PES SİSTEMİ KISA SÜREDE KAZANÇ SAĞLIYOR

PES; Premium Emlak Sistemi, Yeşil Holding İnşaat Grubu’nun  yatırımcıların kolay ev almasına olanak sağlayan ve kısa sürede kar marjı sunan  gayrimenkul finansman sisteminin genel tanımı. Geleceğin  emlak sistemi PES; Premium  Emlak Sistemi, yatırımcılara karlı fırsatlar dünyasının kapısını açıyor. Sistem sayesinde ulaşılabilir rakamlarla farklı projelerden, gayrimenkul almak ve kira öder gibi  zorlanmadan önemli bir kazanç kapısı elde etmek mümkün. Hangi yatırım alternatifini seçerseniz seçin PES, sistem içinde yer alan herkese farklı yatırım alanları ile yüksek kazanç sunuyor. İster şimdi, ister uzun vadede karınızı katlamanız  için  PES size kazançlar dünyasının kapılarını kolayca açıyor.

PES; Premium Emlak Sistemi’nden, Yeşil Holding iştiraki olan bütün  inşaat şirketlerinin  projelerinden avantajlı bir şekilde yararlanma olanağı  mümkün. PES, Premium Emlak Sistemi yatırımcılara garantili kira gelirlerini her  yıl yüzde 2.5 oranında arttırma avantajı sağlıyor. Ayrıca PES, yatırımcılarına 1+1 daire yerine 3+1, standart  kira  gelirinden de  2 kat fazla kazanç ve birikimlerini 3 yılda  2 misli arttırma olanağı da sunuyor. Premium Emlak Sistemi'ne ulaşmak ve detaylı bilgi almak için 0 850 333 7 737 numaralı telefondan mümkün.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<